Πρώτη ματιά στο Twenty Nineteen

O Allan Cole, σχεδιαστής στην Automattic δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες από το θέμα που θα είναι προεπιλογή στην επόμενη έκδοση WordPress 5.0, το Twenty Nineteen.

Twenty Ninenteen
Twenty Nineteen Preview

Το θέμα ακολουθεί την λιτή σχεδίαση η οποία ταιριάζει στους αρθρογράφους και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και από επαγγελματικούς ιστότοπους επίσης. Το Twenty Ninenteen δεν έχει πλευρική στήλη αλλά θα έχει περιοχές στο υποσέλιδο για να εμφανίζονται μικροεφαρμογές.

Twenty Nineteen Gray

Το νέο θέμα θα είναί πλήρως συμβατό με τον Gutenberg όταν θα δημοσιευθεί. Επίσης θα έχει παρεμβάσεις στο στυλ τόσο στη εμπρόσθια εμφάνιση αλλά και στην διαχείριση.

Το Twenty Nineteen είναι βασισμένο στο Underscores και στο Gutenberg starter themes. SASS χρησιμοποιείται για να χρησιμοποιεί συγχρονισμένα τα στυλ ανάμεσα στον Gutenberg και το θέμα, κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο και θέμα διαφωνιών, για ένα προεπιλεγμένο θέμα αναφέρει ο Cole σημειώνει.

Το WordPress 5.0 είναι προγραμματισμένο για τον Νοέμβριο, και η ανάπτυξη του Twenty Nineteen είναι σε γρήγορη τροχιά παράλληλα. Μια προέκδοση αναμένεται να δημοσιευθεί στο τέλος Οκτωβρίου.

Μπορείτε να παρακολουθείτε την ανάπτυξη του στο Github. Στo Github θα γίνει η ανάπτυξη του μέχρι να ενσωματωθεί στον πυρήνα του WordPress.

Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσει κάποιος την συζήτηση και να συμμετέχει στο Slack στο #core-themes. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι αν το Twenty Nineteen δεν είναι έτοιμο κατά την ημερομηνία διάθεσης του WordPress 5.0 την 19 Νοεμβρίου 2018, τότε θα αφαιρεθεί και θα προστεθεί αργότερα.

Αφήστε μια απάντηση